Hometeam

Op deze pagina stellen de leden van het hometeam zich graag aan u voor.

Jeanet van Essen
Ik ben Jeanet van Essen. Jolanda is mijn zus en maatje. Graag wil ik Jolanda ondersteunen om haar werk in Idrifaia vorm te kunnen geven en in de hoop dat het project Talitha Kumi tot rijke zegen mag zijn. Dat in deze woonvorm de betekenis van de woorden uit Markus 5 “Meisje, sta op” in vervulling mogen gaan! In het hometeam vervul ik samen met Leendert de rol van voorzitter. Daarnaast heb ik de rol van penningmeester en vertrouwenspersoon.

Kees Kaptein
Ik ben Kees Kaptein. Van beroep ben ik dakdekker. Jolanda is in 2022 uitgezonden vanuit de Gereformeerde Gemeente in Nederland te Urk. Namens de kerkenraad vervul ik een plaats binnen het Hometeam, zo houd ik voor het hometeam de kerkenraad op de hoogte van al de ontwikkelingen.

Jan van Essen
Ik ben Jan van Essen. Jolanda is mijn jongste zus. Toen ik in december hoorde van Jolanda’s voorbereidingen voor haar taak als veldwerker, voelde ik de behoefte om waar mogelijk haar te ondersteunen. Naast het promoten als contactpersoon bedrijven (Nunspeet e.o.) en binnen de familie en het klaarstaan voor voorkomende klusjes, fungeer ik een beetje als chauffeur. Samen met Gerry (mijn vrouw), breng ik Jolanda naar het vliegveld. Ik hoop dat haar werk gezegend mag worden.

Marianne van Essen
Hallo, leuk dat u een kijkje neemt op deze site. Ik ben Marianne van Essen, een nichtje van. Binnen het hometeam ben ik de secretaresse. Ik houd me o.a. bezig met het plannen en het maken van de agenda van de vergaderingen en het nalezen van de aangeleverde teksten. Door lid te zijn van het hometeam hoop ik Jolanda én het werk wat ze in Roemenië doet te kunnen steunen. Heeft u vragen of ideeën, dan kunt u mailen naar mariannevanessen@hotmail.com. 

Arjan Woord
Ik ben Arjan Woord en in het dagelijks leven docent Economie op de Pieter Zandt scholengemeenschap. Jolanda was dus mijn directe collega op school. Toen Jolanda vertelde over haar roeping voor het project van stichting Kimon heb ik aangeboden om mijn kwaliteiten in te zetten als ondersteuning van het belangrijke werk dat Jolanda doet. Ik vorm de contactpersoon tussen het hometeam en de Pieter Zandt. Daarnaast ondersteun ik het hometeam in het beheren van de website, het versturen van de nieuwsbrieven en het ontwerpen van bijvoorbeeld een flyer of andere producten die nodig zijn voor de PR.